Eetwinkel ’t Hoekje

Al meer dan 50 jaar is Eetwinkel ’t Hoekje een begrip in Ouddorp. Met persoonlijke benadering en een kwalitatief, gevarieerd assortiment maken ze het verschil. Zowel voor de lunch als voor het diner geniet je van verse patat met diverse lekkere snacks of kies eens voor een ander heerlijk gerecht, zoals carpaccio, diverse ambachtelijke burgers of loaded friet met toppings zoals stoofvlees. Zo is er voor ieder in het gezin wat wils!

in onze cafetaria

Lekker eten & drinken

Bij Eetwinkel ’t Hoekje kun je kiezen uit een uitgebreid snackbar menu, zodat er voor iedereen uit je gezin lekker eten is. Kom naar onze Eetwinkel of geef je bestelling telefonisch aan ons door. Je kunt je bestelling ook online plaatsen! Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling op het door jou gekozen tijdstip klaarstaat. Of we komen het bij je bezorgen!

Eetwinkel ’t Hoekje is niet zo maar een snackbar. Patrick heeft oog voor horeca trends en kiest voor kwaliteit, persoonlijke benadering en ambacht. Hij is trots op zijn bedrijf en zijn team en dat is te merken aan het plezier en de passie waarmee hij zijn zaak runt. Daarmee onderscheidt Patrick zich van andere cafetaria in de buurt. De kwaliteit, persoonlijke benadering en passie maken Eetwinkel ’t Hoekje de meest geliefde snackbar in Ouddorp en omgeving. Ook jij kunt genieten van onze gastvrijheid en heerlijke eten. We kijken uit naar je komst!

voor de zonnige dagen

Softijs

Ook tijdens de zonnige dagen kun je bij ons terecht. Ouddorp ligt vlak aan zee, waardoor Eetwinkel ’t Hoekje de perfecte stop is voor de zonnige dagen. Kom langs voor een softijsje!

met onze snackwagen of catering

Een feestje

Heb je voor meer mensen lekker eten en drinken nodig? Kijk dan even bij onze snackwagen met zijn heerlijke snacklijst. Of zoek in onze uitgebreide cateringlijst naar warme en koude gerechten waar jij van gaat watertanden.

Lekker en gezond eten

Maaltijdservice

Bij Eetwinkel ‘t Hoekje kun je lekker en gezond eten. Want elke dag worden verse maaltijden bereid, bestaande uit gekookte aardappelen, verse groenten en een lekker stuk vlees of vis. Dus heb je even geen tijd of zin om te koken of alleen te eten, kom dan naar Eetwinkel ’t Hoekje. Wel even vooraf reserveren. De maaltijden kunnen ook ’s-middags of ’s-avonds worden bezorgd.