Over Eetwinkel ’t Hoekje

Eetwinkel ’t Hoekje is een snackbar in Ouddorp die al meer dan 45 jaar bestaat. Hier baat de familie Bezuijen al drie generaties lang hun horeca bedrijf uit. En met veel succes! Ook de huidige eigenaar  Patrick wil er met zijn team voor zorgen dat jij kunt genieten van heerlijke verse friet, ambachtelijke burgers of Ouddorpse gebakken aardappels met spareribs uit eigen keuken.

Uitgebreid snackbar menu

Bij Eetwinkel ’t Hoekje kun je kiezen uit een uitgebreid snackbar menu, zodat er voor iedereen uit je gezin lekker eten is. Kom naar onze Eetwinkel of geef je bestelling telefonisch aan ons door. Je kunt je bestelling ook online plaatsen! Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling op het door jou gekozen tijdstip klaarstaat. Of we komen het bij je bezorgen! Bekijk hier ons assortiment.

 

Snackbar menu in onze cafetaria

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om met je vrienden en familie bij ons te komen eten. Kies uit het uitgebreide snackbar menu en geniet in de gezellige sfeer van onze Eetwinkel van de versbereide gerechten. Even lekker ontspannen met goed eten en drinken in onze gemoedelijke cafetaria!

Kwaliteit en passie

Eetwinkel ’t Hoekje is niet zo maar een snackbar. Patrick heeft oog voor horeca trends en kiest voor kwaliteit, persoonlijke benadering en ambacht. Hij is trots op zijn bedrijf en zijn team en dat is te merken aan het plezier en de passie waarmee hij zijn zaak runt. Daarmee onderscheidt Patrick zich van elke andere snackbar in de buurt.

Feestje? Boek onze snackwagen of catering

Heb je voor wat meer mensen lekker eten en drinken nodig? Kijk dan even bij onze snackwagen met zijn heerlijke snacklijst. Of zoek in onze uitgebreide cateringlijst naar warme en koude gerechten waar jij van gaat watertanden.

Maaltijdservice: lekker en gezond eten

Bij Eetwinkel ‘t Hoekje kun je lekker en gezond eten. Want elke dag worden verse maaltijden bereid, bestaande uit gekookte aardappelen, verse groenten en een lekker stuk vlees of vis. Dus heb je even geen tijd of zin om te koken of alleen te eten, kom dan naar Eetwinkel ’t Hoekje. Wel even vooraf reserveren. De maaltijden kunnen ook ’s-middags of ’s-avonds worden bezorgd.

Een begrip in Ouddorp: Eetwinkel ’t Hoekje

Die kwaliteit, persoonlijke benadering en passie maken Eetwinkel ’t Hoekje de meest geliefde snackbar in Ouddorp en omgeving. Ook jij kunt genieten van onze gastvrijheid en heerlijke eten. We kijken uit naar je komst!

HIER VIND JE ONS

Stationsweg 1 | Ouddorp

Eetwinkel 't Hoekje

Stationsweg 1, Ouddorp, NederlandT: 0187 681577
E: info@eetwinkelthoekje.nl
maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 20:30
woensdag
12:00 - 20:30
donderdag
12:00 - 20:30
vrijdag
12:00 - 20:30
zaterdag
12:00 - 20:30
zondag
Gesloten
route plannen
Route
Route